David Bowie gudfar for ny mobiltjeneste

David Bowie gudfar for ny mobiltjeneste

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Tjenesten går ut på at Nokiabrukere skal kunne motta anbefalinger på ny og ukjent musikk fra eksperter ved noen av de største uavhengige plateforretningene i verden. Samtidig vil også Bowie bidra med sine anbefalinger. – Å våkne opp om morgenen og oppdage et nytt band eller en ny sound er noe av det som gjør dagen min litt mer spennende, sier Bowie selv.

- Dessverre er det så mye musikk som ingen får høre, særlig når det er saker som ikke er helt mainstream. Music Recommenders vil gjøre det mulig å navigere seg rundt i en del av musikken som finnes der ute. Jeg har selv handlet i flere av butikkene som er med i opplegget og funnet ut at de er en vidunderlig kilde til ny og mindre tradisjonell musikk, sier Bowie. 

Entusiastisk Bowie
Da mobilen.no møtte Bowie i New York kunne han fortelle at han gledet seg til å komme i gang med prosjektet. Bowie vil selv bidra med både podcast og filmklipp som kan lastes ned på mobilen. – Noe av det vanskeligste med å finne ny musikk er å vite hvor man skal lete. Med Music Recomender har du et godt utgangspunkt, sier Bowie.

For å bruke tjenesten må du registerere deg. Dette er helt gratis. Så snart du er registrert vil du motta månedlige epostmeldinger med anbefalinger og smakebiter innen den genren du selv er interessert i.

I tillegg kan alle fritt surfe på tjenesten via mobilen og lese nyheter, intervjuer eller søke etter musikk.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen