Dauer alle plantene dine? Da kan denne potta være redningen
(Bilde: Rolf B. Wegner, Tek.no)

Dauer alle plantene dine? Da kan denne potta være redningen

Koblet mot Internett blir alt lettere.

Tek.no/Las Vegas: På CES Unveiled vises det frem mye rart, og blant de tingene som fanget oppmerksomheten vår var Parrot Flower Pot og H2O. Dette er en videreføring av Flower Power-konseptet de kom med i fjor, et konsept som i stor grad forsøker å hjelpe dem uten grønne fingre med å lykkes med potteplantene.

Stikkordet er teknologi. Produktene kjører en nøye overvåkning over fuktigheten i jorden, temperaturen, næringsverdiene i jorden og lysforhold rundt planten, og kobler dette opp mot en database på tusenvis av planter. Alt etter hva slags plante det er snakk om vil den kreve ulike forhold for at den skal trives maksimalt.

Med de nye produktene vil det hele tatt et steg videre, og nå kan du sitte ved rulettbordene i Las Vegas samtidig som du ved et enkelt trykk på smartdingsen din sørger for at potteplantene der hjemme får det vannet de trenger.

Bruk en tilfeldig tomflaske som tank

H2O er den enkleste av de to nye produktene, og for at denne skal bli komplett må du pare den med en passende vannflaske. Om du er litt kreativ går det an å tenke seg digre vanntanker med en slange ned til selve kontrollenheten, så kan du være virkelig lenge borte fra plantene dine uten at det gjør noe.

Flower Pot er på sin side en komplett potte, med innebygget vanntank. Denne varianten ser mye penere ut enn H2O, men samtidig blir du da låst til én design enn så lenge.

Prisen er ikke kjent enda, men med tanke på at den forrige Flower Power koster rett over 400 kroner så vil nok begge de nye modellene bli dyrere enn dette.

Les hvordan det gikk da vi lekte oss med Flower Power i fjor sommer >> (Ekstra)

(Bilde: Rolf B. Wegner, Tek.no)
(Bilde: Rolf B. Wegner, Tek.no)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen