Datoen for House of Cards sesong 3 er klar
Teknofil
(Bilde: Twitter)

Datoen for House of Cards sesong 3 er klar

Sjekk når du bør ta ut din første feriedag i 2015.

Netflix har avslørt på Twitter at sesong 3 av den populære TV-serien House of Cards blir tilgjengelig fredag 27. februar, 2015.

Vi aner omtrent ingenting om hva vi har i vente i den nye sesongen. En ting er likevel sikkert, og det er at vi får se den maktsyke politikeren Frank Underwood  (Kevin Spacey) i rollen som den mektigste mannen i amerikansk politikk, nemlig USAs president. I mini-teaseren fra Netflix får vi se ham og førstefruen Claire Underwood (Robin Wright) gå opp trappen til presidentflyet Air Force One:

 

Er du hekta på denne serien og har planer om å «binge-watch'e», som det heter, de 13 episodene samme dag som sesong 3 kommer ut, bør du altså søke deg fri fra jobb 27. februar neste år.

Ny Netflix-serie i mars

Ellers i Netflix-universet vet vi at Orange is the New Black har fått grønt lys for en sesong 3 også. Denne kommer trolig til sommeren. Videre vet vi at den første Netflix-produserte filmen blir en oppfølger til Crouching Tiger, Hidden Dragon. I september meldte Netflix at de hadde vunnet rettighetene til å vise Judd Apatows kommende TV-serie som heter Love. Apatow står bak filmer som Knocked Up og 40 Year old virgin, og TV-serien Girls.

Ifølge The Verge kommer det også en ny TV-serie som er laget av skaperne av 30 Rock (Tina Fey og Robert Carlock). Den heter Unbreakable Kimmy Schmidt og blir tilgjengelig på Netflix i mars 2015. Dette skal være en komedie om en kvinne som bryter ut av en dommedagskult og starter et nytt liv i New York.

Netflix bruker mye mer båndbredde enn YouTube
Står for 35 prosent av Internett-trafikken »

(Kilder: TwitterThe Verge, IMDb.com)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen