Dato for Windows 7 RC bekreftet

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Microsoft har nå bekreftet at Windows 7 RC skal førstkommende torsdag være klar for abonnenter av MSDN og Technet, og at alle andre skal kunne laste ned lanseringskandidaten 5. mai.

Windows XP-modus

Blant nye funksjoner som Windows 7 skal få er en såkalt Windows XP-modus. Microsoft har bekreftet funksjonen som programvaregiganten selv mener skal kunne hjelpe små bedrifter med overgangen til Windows 7.

Hensikten med Windows XP-modus skal blant annet være å gi brukerne muligheten til å kjøre enkelte programmer dersom Windows 7 skulle ha problemer med disse, eksempelvis eldre programmer. Modusen er et virtuelt miljø i Windows 7 som bruker Windows Virtual PC.

Programmer som installeres i Windows XP-modus, vil legges ut på skrivebordet i Windows, og skal kunne kjøres direkte fra Windows 7, dvs programmene i det virtuelle miljøet skal også være tilgjengelig for vertsystemet.

Windows XP-modus skal ifølge i en blogg skrevet av Paul Thurrott og Rafael Rivera ikke være innebygd i Windows 7, men skal kunne lastes ned som et virtuelt miljø og skal inkludere en lisensiert kopi av Windows XP SP3, men denne pakken skal kun være tilgjengelig for Windows 7-utgavene Professional, Enterprise og Ultimate.

Se skjermbilder av Windows XP-modus på winsupersite.com.

(Kilde: Windows 7 Team Blog, Cnet news)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen