Dato for 3G-Iphone bekreftet

Bare det siste døgnet har det blitt skrevet nesten 4.000 artikler om en 3G-versjon av Iphone. Dette er utvilsomt et av de heteste produktene som noensinne har blitt lansert, og nå skal den være rett rundt hjørnet.

Begynnelsen av juni
Nettbloggen Gizmodo har nemlig fått bekreftet av en kilde som er ”veldig, veldig nær lanseringen av 3G-Iphone” at Apple vil annonsere den nye modellen under åpningstalen på WWDC den 9. juni i år.

Artikkelen til Gizmodo inneholder ingen offisielle uttalelser fra Apple og heller ingen navngitte personer. Allikevel fester mange sin lit til artikkelen, ikke minst fordi de fleste rykter de siste månedene har hevdet akkurat det samme.

Umiddelbart tilgjengelig
Den nye telefonen skal være tilgjengelig i butikker like etter at Apple presenterer telefonen, og ikke på slutten av året, som mange har regnet med. Blant annet skal mobilen være klar for salg i Spania den 18. juni. Da åpner operatøren Telefónica sin kjempebutikk i Madrid. Mange andre europeiske land vil ha lanseringer i det samme tidsrommet.

De siste ukene har det formelig florert av nye land som skal få mobilen, men Norge glimrer fremdeles med sitt fravær.

- Det er ikke noe nytt å fortelle. Vi registrerer alt som skjer rundt denne mobilen og har fått med oss at det er flere land som nå ser ut til å få den. Det er et spennende produkt som vi håper blir tilgjengelig for våre kunder på en eller annen måte,sa informasjonssjef Atle Lessum i Telenor til Mobilen for en drøy uke siden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen