Du trenger bare å sende inn et bilde eller to av eksen din, og Match.coms nye tjeneste vil finne «kopier» til deg.
Teknofil
Du trenger bare å sende inn et bilde eller to av eksen din, og Match.coms nye tjeneste vil finne «kopier» til deg. (Bilde: Shutterstock/Montasje)

Savner du eks-kjæresten?

Datingtjeneste vil la deg finne en «kopi» ved å sende inn bilde.

Vi har nok alle en «type» vi er ute etter, men datingnettstedet Match.com vil gjøre søkene dine langt mer spesifikke enn det. Nå vil de la amerikanske brukere personliggjøre tjenesten til å kunne finne en ny kvinne eller mann i sitt liv, og basere søkene på bilder av eks-kjæresten sin. 

Send inn bilder, og datamaskinene gjør resten

Den nye funksjonen har blit gjort tilgjengelig for amerikanerne etter at Match.com slo seg sammen med Three Day Rule – en datingtjeneste hvor «eksperter» hjelper deg personlig med å finne en ny kjæreste, for skyhøye priser. 

Alt brukeren trenger å gjøre for å finne en ny variant av eksen sin er å sende inn et par bilder, og selskapets ansiktsgjenkjennende programvare skal gjøre resten. 

Som om det ikke var nok får brukerne også sin egen personlige datingekspert, som går igjennom alle treffene med brukeren. En slags forhåndstitt på stevnemøtet altså, så man vet om det er verdt å satse på eller ikke. 

Koster å finne kjærlighet

Den «unike, kuraterte online dating-opplevelsen» koster hele 5000 dollar, rundt 30 000 norske kroner, for et halvårs-abonnement.

Det kan bli spennende å se om tjenesten blir en suksess eller ei. Blir det populært nok kan det jo alltids hende Match.com utvider tjenesten til andre land de er aktive i, slik som Norge. 

Hvem tror du blir mest sjokkert? Er det eksen, eller er det den nye kjæresten, som ble plukket ut av smarte algoritmer for å ligne eksen din? Diskuter gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

Glem dating-nettsteder, World of Warcraft er veien å gå: 
– Alver og orker utkonkurrerer dating-nettstedene » 

(Kilde: Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen