Databutikken.com slutter i Norge

Databutikken.com er en gammel traver på nettet når det gjelder salg av datakomponenter. Butikken har hatt sitt utspring i Sverige, men har solgt produkter til kunder i både Norge og Danmark. Nå er det altså slutt på salget til de norske kundene.

Delene av nettbutikken som omhandler reklamasjon og garanti vil naturlig nok være åpne, så alt håp er ikke ute selv om varene du har kjøpt hos Databutikken.com skulle slutte å fungere. Databutikken.com har ikke hatt de beste erfaringene i webshopguiden, de ligger i skrivende stund på 1,44 i snitt, noe som neppe hjelper på salget.

- Denne avgjørelsen skyldes utilstrekkelig salgsvolum, slik at man ikke har kunnet oppnå en effektiv administrasjon rundt logistikken i denne delen av virksomheten. Konsekvensen av dette er at leveranser til Norge ikke har blitt utført på daglig basis, noe som har påvirket leveringstider og behandlingstid for reklamasjoner. Dette står å lese på Databutikken.coms nettsider.

Ledelsen i Shoppingsajterna Svenska AB, som driver Databutikken.com utelukker ikke at de vil starte opp igjen i Norge. Før de gjør det må de kunne drive på en kostnadseffektiv måte, uten at leveringstider og servicenivå blir påvirket i negativ retning.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen