Das Boot-regissør med film om romvesener

Coveret til boken
Coveret til boken "Communion", som skildrer forfatterens møte med aliens. Denne boka er grunnlaget til romanen og filmen "The Greys".

Med filmer som ”Das Boot”, ”The Perfect Storm” og ”Poseidon” kan det godt sies at Wolfgang Petersen er en regissør med forkjærlighet for havet. Med sin nye film skal regissøren tilbake til et territorium han har latt ligge uutforsket helt siden sci-fi filmen ”Enemy Mine” fra 1985 – nemlig skapningene fra det ytre rom.

Sann historie?

”The Grays” (2006) er en roman av forfatteren Whitley Strieber og handler om romvesener som besøker jorden på jakt etter menneskelig DNA. Den har de planer om å bruke for å redde sin egen rase. På Striebers nettsted, unknowncountry.com, fortelles det at Sony Studios har valgt Petersen til å regissere filmen.

I 1985 skjedde det noe som både forandret livet og forfatterkarrièren til Strieber. Den tidligere skrekkforfatteren hevdet å ha blitt bortført av romvesener. To år senere etter kom bestselgeren ”Communion” som handlet om møtet med de utenomjordiske vesenene. Til tross for at ”The Grays” er en fiksjonsroman baserer mye av handlingen seg på nettopp ”Communion”.

Innspillingen av filmen skal i gang i løpet av et par måneder og premièren er satt til enten sommeren 2008 eller 2009.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen