Damenes neste kameramobil

I dag, tirsdag, lanserte Sony Ericsson den nye Cyber-shot-mobilen K770. I likhet med storebroren K810 tar også K770 bilder med 3,2 megapiksels oppløsning. Men K770 skal være både tynnere og billigere.

Mattias Holm i Sony Ericsson skal ha uttalt at K770 er dyrere enn K550 og billigere enn K810. Funksjonsmessig er den også bedre enn førstnevnte, men når ikke helt opp til dagens flaggskip, K810. K770 har samme kamerasensor som K810, men ingen ordentlig blitz. I stedet har K770 vanlig lys for bilder som tas i mørket.

For damene

K770 er, som nevnt, mindre og tynnere enn K810, og måler dermed 10,5 x 4,7 x 1,45 cm. Den skal også ha et mer moteriktig utseende med ”trøffelbrunt" deksel. K770 kommer også i en lillafarget variant.

- Nå skal man ikke bruke slike kategoriseringer, men man kan jo tenke seg at formen på K770 tiltaler flere kvinner enn K810, sier Mattias Holm til svenske Mobil.

Nå representerer undertegnede kanskje ikke kvinner generelt, men jeg mistenker at denne uttalelsen har mer med de bittesmå tastene å gjøre. K810 er jo lekker! Problemet med K770 må jo være at menn med store hender ikke klarer å treffe de flate, tynne tastene vi ser på bildet.

Rett til bloggen

Den nye kameramobilen er konfigurert til å kunne sende bilder direkte til en konto hos bloggtjenesten Blogger.

K770 har også RDS-radio og musikkavspilling. Funksjonen TrackID er også på plass. Denne gjør det mulig å spille inn noen sekunder av en låt, og mobilen gjenkjenner hvilken låt det er (ved hjelp av oppkobling mot internett). Den har også støtte for stereo-bluetooth.

Modellen er også installert med web-leseren Netfront, e-postprogram og RSS-klient (motta nyheter direkte til mobilen).

Sony Ericsson K770i kommer til Sverige i begynnelsen av oktober, men noen norgeslansering har vi ennå ikke fått informasjon om. Prisen har vi dessverre ikke fått vite ennå.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen