DAGENS DINGS: Ladekoffert til GoPro
Dagens Dings
(Bilde: Polar Pro/YouTube)

Ladekoffert til GoPro

Plaget av at actionkameraet går tomt for strøm? Da ville vi sjekket ut denne.

GoPro og andre actionkameraprodusenter har stort sett fått til mye med lite, i alle fall så lenge vi tenker på videokvalitet kontra størrelse og vekt. Med en vekt på omtrent 150 gram (inne i det vanntette huset) er det helt klart at GoPros toppmodell GoPro Hero 4 Black ikke er et spesielt tungt videokamera, men likevel leverer det god videokvalitet i 4K 25/30p , og opp til 120 bilder i sekundet i full HD. Det er godt gjort.

Én ting GoPro ikke får gjort så veldig mye med er batteritiden; i alle fall ikke så fremt de ikke skal lage kameraene større. Alt etter hvordan du bruker kameraet og hvilke forhold det er ute, kan du regne med å få et sted mellom 45- og 90 minutter film på ett batteri. Selv om det er helt greit, er det ikke veldig mye hvis du skal filme ting en hel dag. Her kommer den nye kofferten fra Polar Pro inn.

Sjekk også ut hvordan det gikk da vi sendte Sonys nye 4K actionkamera ut på downhill loangboarding »

Kan lade GoPro-batteriene dine fem ganger

Polar Pro er et selskap som har spesialisert seg på å lage tilbehør til GoPros ulike kameramodeller, og har alt fra polariserings- og ND-filtre, selfiestenger med ekstra batteri til deksler som lar deg montere GoPro-en din direkte på mobilen. Men det siste de har kommet med er kanskje det som trengs mest: GoPro PowerVault.

Foto: Polar Pro/YouTube

PowerVault er ganske enkelt en solid, vannavvisende bæreveske for GoPro med et integrert 5200 mAh batteri, som skal være i stand til å lade et GoPro-batteri fem ganger. Ladeenheten har mulighet til å lade to batterier for GoPro Hero 4, og to batterier for GoPro Hero 3/3+. Kofferten har også ett USB-uttak som gir deg muligheten til å lade for eksempel telefonen din, hvis du skulle trenge det.

Prisen ligger på 99,99 amerikanske dollar, noe som med dagens kurs er nesten 800 kroner. For den prisen får vi nesten fire ekstra GoPro-batterier, og siden vi ikke kan finne den tilgjengelig for salg i Norge kommer toll i tillegg hvis du skulle bestille den med post. Men hvis vi ser vekk fra prisen, må vi innrømme at vi liker idéen med å integrere en ladestasjon i oppbevaringskofferten.

Det finnes mye annet spennende og sprøtt tilbehør til GoPro, som for eksempel denne fjernstyrte mini-ubåten »

(Kilde: Polar Pro, via Photography Bay)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen