kSafe står visst for Kitchen Safe, og skal sørge for at du ikke slipper til distraksjonene før du har oppnådd målene dine.

Dagens Dings kSafe

kSafe står visst for Kitchen Safe, og skal sørge for at du ikke slipper til distraksjonene før du har oppnådd målene dine. (Bilde: Skjermdump Youtube.com)

Utsetter du arbeidet?

Denne dingsen lar deg låse inne fristelsene til du er ferdig med det du må.

Sliter du med mål som ikke blir fullført? Utsetter du det viktige, til fordel for fristelsene? Et nytt Kickstarter-prosjekt ønsker å være din venn. Prosjektet heter kSafe, og er enkelt og greit en låsbar boks som du kan putte fristelsene dine inn i. Først når du er ferdig med målene du har satt deg lar boksen seg åpne igjen.

Skulle du være i besittelse av skikkelig dårlig viljestyrke og ... for eksempel en øks, spørs det om kSafe er for deg. Dette er nemlig bare en plastboks, som det ikke er umulig å kveste seg inn i.

Boksen kobles til mobiltelefonen din og en dedikert app med Bluetooth, og en lysende ring i lokket forteller deg hvor mye du har igjen før målene bokstavelig talt er i boks.

Det finnes en svart, en hvit og en gjennomsiktig utgave av kSafe. Ringen på toppen viser hvor nært du er å fullføre målet.
Det finnes en svart, en hvit og en gjennomsiktig utgave av kSafe. Ringen på toppen viser hvor nært du er å fullføre målet. Foto: kSafe

Støtter ikke alle typer mål

Foreløpig er det imidlertid ikke alle mål som kan settes. Du kan for eksempel ikke be boksen åpne seg etter at du har lagt om dekk på bilen, siden mobilen og appen din ikke har all verdens forutsetninger for å vite akkurat hva aktiviteten din har gått ut på. Men du kan sette generelle aktivitetsmål basert på kalorier eller antall skritt.

Du kan dessuten be boksen åpne seg først etter at du har vært et bestemt sted, enten det er på treningssenteret eller et annet sted som fremkaller fryktrespons. Trenger du bare litt tid uten forstyrrelser kan du låse inne spillkontrollerne dine til en fastsatt tid. Ønsker du det kan du også låse inne ting bare med kodelås, men igjen, dette er neppe verdens mest solide innretning.

Fungerer med både Android og iOS

Boksen finnes i svart, hvitt og gjennomsiktig, rommer 5,5 liter og snakker med både iOS og Android. Menneskene som står bak nyvinningen har dessuten laget et åpent API for boksen, slik at tredjeparts utviklere kan lage nye apper som støtter den.

Kickstarterprosjektet har i skrivende stund fler enn 30 dager igjen før det er ferdig, men allerede nå har det oversteget målsetningen om 50 000 dollar. Dermed virker det sannsynlig at boksen blir en realitet. Bestiller du tidlig koster boksen 79 dollar, eller rundt  620 kroner før frakt og norske avgifter.

Les mer om kSafe på prosjektets Kickstarter-sider, eller les om flere dingser her.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen