Dagens Dings
(Bilde: Baboomi)

Kickstarter-vekkeklokke som ikke ødelegger dagen

Kontrolleres fra iPhone eller Android-mobiler.

Få ting er vel mer irriterende enn vekkeklokker som vekker deg med høye ringelyder når du befinner deg i drømmeland og aller helst vil sove litt til. 

Foto: Baboomi

– Baboomi er en vekkeklokke som ikke ødelegger dagen din, lover de som står bak dette Kickstarter-prosjektet. Vekkeklokken plasseres under puten, og vekker deg med forsiktige vibrasjoner – i stedet for med høye lyder. I tillegg til at du blir vekket mer skånsomt, skal vekkeklokken også kunne få deg opp uten at den som ligger ved siden av deg i sengen også blir vekket.

Vekkeklokken har både Wi-Fi og Bluetooth innebygget, og kan programmeres fra Android-mobiler, iPhone, iPad, Windows-PC-er, Mac-er eller Linux-PC-er. Appene og programvaren kan lastes ned gratis.

Ladestasjonen har en USB-kontakt på baksiden for lading av for eksempel mobilen din.
Ladestasjonen har en USB-kontakt på baksiden for lading av for eksempel mobilen din.Foto: Baboomi

Tilpass vibrasjonene fra mobilen

Vibrasjonene kan tilpasses etter eget ønske, som styrke på vibrasjene, hvor ofte og hvordan det skal vibrere. Den kan for eksempel starte med forsiktige vibrasjoner, som øker i styrke etter hvert. Vekkingen kan avbrytes ved å tappe med fingeren på Baboomi.

Når vekkeklokken har vekket deg opp, setter du den tilbake i en ladestasjon som sørger for å lade batteriene trådløst. Dermed slipper du å lade mens du sover, noe mange vegrer seg for på grunn av mulig brannfare. Vekkeapper som skal vekke deg med vibrasjoner krever ofte at du har i ladekabelen mens telefonen ligger i sengen – det slipper du med Baboomi.

Produsenten skriver på sine Kickstarter-sider at vekkeklokken også egner seg for døve eller personer med nedsatt hørsel. De har nå fått inn mer enn dobbelt så mye som de trengte for å realisere prosjektet, og venter at Baboomi skal være i salg tidlig neste år.

På denne siden kan du lese om flere dingser »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen