Dårlig start for Ovi Store

Dårlig start for Ovi Store

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I går lanserte Nokia sin egen portal for programvare og tjenester, Ovi Store. Det første døgnet med Ovi Store har imidlertid ikke blitt helt slik Nokia hadde planlagt.

Flere nettmedier har allerede testet portalen, og de fleste er enige om at Ovi Store stort sett fremstår som en dårlig spøk. Heller ikke våre egne forumbrukere som har prøvd tjenesten, er spesielt fornøyde.

Blant tingene det klages på, er treghet på sidene, elendig navigasjon, gamle eller meningsløse applikasjoner og at det er få gratisprogrammer.

Fungerer ikke

Daily Mobile spekulerer i om Nokia har lansert Ovi Store altfor tidlig, og i tillegg har droppet den siste sjekken for å sikre at tjenesten faktisk fungerer.

I skrivende stund fungerer nettsiden til Ovi Store litt til og fra, sannsynligvis på grunn av stor trafikk. I timene etter lanseringen i går var sidene oppe, men uutholdelig trege.

Vi har spurt Nokias Christophe Joyau, ansvarlig for tjenester i Skandinavia, om oppstartsproblemene med Ovi Store.

- Bedre i dag

- Det stemmer at tjenesten var så populær i går at det gikk for tregt ved lansering. Dette er imidlertid mye bedre i dag, og vi råder alle til å prøve igjen. Vi vil selvfølgelig forsikre oss om at noe slikt ikke skjer igjen, sier Joyau til Amobil.no.

Det klages også på at det er mange gamle programmer?

- Dette er jeg ikke enig i. Vi har masse innhold i butikken, både gammelt og populært innhold som var tilgjengelig via Download!-tjenesten. Vi har allerede over 20 000 innholdselementer i butikken allerede. Selvfølgelig vil ikke alle se dette, da innholdet må være relevant for å vises. Dette kommer an på hvilket språk og søkekriterier man har satt, sier han.

(Kilde: Daily Mobile)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen