D-Link og Clavister innleder samarbeid

  • Endret
Salg av sikkerhetsprodukter og brannmurer forventes å vokse de kommende fem, seks årene. D-Link som i dag har en ledende posisjon innen bredbåndsrutere og VPN- løsninger har ambisjon om å oppnå like stor suksess innen produktområdet for brannmurer.

– Markedet for sikkerhetsprodukter spås en meget positiv utvikling og vi har fra før brannmurer i vår produktportefølje. Nå går vi et steg videre i vår satsning innen dette markedssegmentet. Samarbeidet med Clavister innebærer at vi kommer til å tilby våre kunder en helt ny generasjon med brannmur produkter som bygger på Clavisters prisbelønte og godt utprøvde spiss-teknologi, til meget konkurransedyktige priser. Å samarbeide med en svensk bedrift innen dette området er spesielt morsomt, sier Stefan Nilsson, markedssjef for D-Link i Norden.

At valget falt på Clavister var i stor grad på grunn av den kompetansen som selskapet besitter og en unik basisteknologi som gir mange muligheter og fordeler sammenlignet med andre leverandørers tilsvarende produkter. Clavisters produkter er kjent for å ha høy kvalitet og har oppnådd flere ”Best i test” utmerkelser i svensk media. Samarbeidet med Clavister gir dessuten D-Link mulighet til å migrere oppover i verdikjeden og på sikt tilby de aller største bedrifter og organisasjoner komplekse og ekstremt kompetente sikkerhetsløsninger.

– Vi har jobbet målrettet med å bygge opp en produktplattform som kan møte stadig større krav fra dagens mer sikkerhetsbevisste kunder. En viktig del av vår salgsstrategi er å lisensiere vår teknologi til leverandører som har mulighet til å nå et betydelig bredere markedssegment enn hva vi selv klarer. Derfor er det naturligvis svært interessant og spennende at et verdensledende selskap som D-Link nå bruker vår teknologi, sier John Vestberg, teknisk sjef for Clavister AB.

De første produktene blir lansert i løpet av januar og februar 2004. I utgangspunktet består sortimentet av DFL-700 som retter seg mot små og mellomstore bedrifter, samt DFL-1100 som er mer rettet mot større bedrifter og organisasjoner.

Les mer hos: D-link eller Clavister.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen