D-Link lanserer trådløs switch

DWS-1008 er navnet på den trådløse switchen og kan styre opp til 12 trådløse aksesspunkter, hvorav 6 kan knyttes direkte til switchen via PoE-portene som er tilgjengelig. Hvor de siste 6 kan kobles opp via andre vanlige switcher.

Aksesspunktet som har blitt lansert samtidig heter DWL-8220AP og støtter 802.11a/b/g. All konfigurasjon foregår på switchen, slik at alle aksesspunktene inneholder så lite logikk som mulig. Det vil da gjøre det langt enklere å koble til aksesspunktene i drift, samt ekspandere med flere aksesspunkter da konfigurasjonen foregår via ett sentralt punkt.

Av sikkerhetsfunksjoner er selvfølgelig 802.1x støttet. I tillegg finner vi blant annet WPA2 og WEP-kryptering. Det er mange andre funksjoner tilgjengelig som dere kan lese om på hjemmesidene til D-Link.

Prisen på switchen kommer til å koste rundt 16 000 kr eks mva og vil være tilgjengelig iløpet av mai. Det trådløse aksesspunktet koster 2 650 kr eks mva og vil være tilgjengelig iløpet av april.

Produktene blir levert klart og tydlig fra produsenten Trapeze. Både de fysiske boksene, programvaren og konfigurasjonsgrensesnittet er derfra, men naturligvis med noen endringer slik at det skal passe til D-Links profil. Her i Norge leverer blant annet 3Com også trådløse switcher med Trapeze teknologi.

(Kilde: Pressemelding fra D-Link)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen