D-Link lanserer to nye switcher

Alternativ tekst mangler

DGS-3427 og DGS-3450 er de to nye switchene som har tilsvarende spesifikasjoner, med unntak av antall porter. Den minste modellen har 24 gigabit-porter og fire SFP-slotter samt mulighet for 10 Gbps uplinks, mens den største har 48 gigabit-porter.

Det er to eller tre modulplasser for 10 Gbps-modulene som man kan få i XENPAK og kobberbaserte moduler. De kobberbaserte brukes til å stable switchene, enten i et ringnettverk eller i et stjernenettverk. Man kan totalt stable tolv switcher samme med 2 10 Gbps tilkoblinger mellom seg.

Av andre spesifikasjoner vil vi nevne 802.1x autentisering via TACAS+ og Radius. Som seg hør og bør er det god VLAN-støtte med GARP og GVRP og mulighet for asymmetrisk VLAN. QoS-mekanismen finnes i opp til lag4 med 8 forskjellige køer. Det er også mulig å styre båndbreddekapasiteten ned til 64 Kbps pr port. I tillegg har den støtte for statisk routing på IPv4, samt IPv6 tunnellering.

Administrasjonen går via et webbasert grensesnitt (HTTP og HTTPS), CLI (Telnet og SSH) og SNMP (v1-3).

Switchene skal være tilgjengelig for salg i slutten av April og de veiledende prisene er for DGS-3427 13 990 kr og DGS-3450 25 590 kr eks mva.

(Kilde: Pressemelding fra D-Link)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen