Cyber-shot på mobilen

Akkurat som W800 og de andre Walkman-mobilene har fått låne merkenavnet Walkman, er nå K800i klar som den første mobiltelefonen som bærer Cyber-shot-navnet. Og det er ikke uten grunn K800i får bære det anerkjente navnet. Kamerafunksjonene langt mer avanserte de vi har sett på en mobiltelefon her til lands før.

I tillegg til å ha oppløsning på 3,2 megapiksler har den også en rekke andre funksjoner som skal gjøre bildene bedre enn tidligere. Forgjengeren K750i hadde også autofokus, men i tillegg har K800i bildestabilisator og blits for å unngå røde øyne og gode bilder også i mørket.

Kameralinsen sitter på baksiden av telefonen, og blir godt beskyttet av en aktiv linsebeskytter.

CyberShotBildeserier
Ikke nok med at K800i skal kunne ta fremragende bilder et og et, det skal ta fremragende bildeserier også.

Den svenskutviklede Sony Ericsson-funksjonen BestPic gjør det mulig å ta en bildeserie på ni bilder i løpet av et sekund. Alle bildene tas i full oppløsning, noe selv ikke rendyrkede digitalkameraer klarer, sier Sony Ericsson i en pressemelding.

Alle de ni bildene vises umiddelbart på skjermen, slik at brukeren raskt kan velge det beste bildet for lagring.

BestPic vil også tas i bruk i Sonys digitalkameraer.

Del med andre
Blogging har blitt utrolig populært, og Sony Ericcson ligger ikke på latsiden. Med ett-trykkspublisering av bilder til din egen blogg på Internett, er K800i en av de første telefonene med fullt integrert støtte for mobil bildeblogging.

Selv om kameraet er hovedattraksjonen på K800i skader det ikke å navne andre interessante tilbehør. K800i har både MP3-spiller, Radio, Bluetooth 2.0, støtte for minnekortstandaden Memory Stick Micro (M2) og en komplett HTML-browser med støtte for RRS-feeds og mobile Google-søk.

I tillegg kan du surfe raskt på UMTS-nettet (3G), og bruke mobiltelefonen som modem.

For kjapp og enkel synkronisering følger også USB-kabel og programvare for PC med i pakken.

Et godt tips - gled deg til K800i kommer - og legg noen kroner på sparebøssa! Dette er en mobiltelefon i alle fall vi gleder oss til.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen