CyanogenMod kan komme til TV
Teknofil
(Bilde: Shutterstock/148144079, CyanogenMod)

CyanogenMod kan komme til TV

Selskapet bak populært mobil-OS har store planer.

CyanogenMod er en populær modifikasjon av Android, og de ansvarlige utviklerne har som mål å gjøre det til det tredje største økosystemet, etter nevnte Android og iOS. Tidligere i høst fikk selskapet Cyanogen en millioninnsprøyting, og nå har det fått enda mer av investorer som har troen.

Det ambisiøse selskapet har nemlig store planer: Framtiden til CyanogenMod begrenser seg ikke bare til smarttelefoner, men også til områder som TV-er, ha-på-dingser og biler. Det skriver Engadget.

Utvider bedriften

Teknisk sjef Steve Kondik mener at CyanogenMod har stort potensial. Operativsystemet vil gi brukerne frihet fra produsent og mobiloperatør, og heller la hver enkelt telefoneier bestemme og skreddersy hvordan funksjonene på smarttelefonen skal være.

Denne friheten kan altså overføres til nye beitemarker, og Cyanogen har planer om å ekspandere bedriften fra 22 til mellom 50 og 70 ansatte. De nye Cyanogen-satsingene skal være klar for massene i løpet av 2014 eller tidlig 2015, og vil være mer brukervennlig enn dagens opplegg – hvor man må være litt mer enn gjennomsnittet teknisk kyndig for å holde på.

Gjør det enkelt:
Slik installerer du CyanogenMod »

(Kilde: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen