CSI-spill til mobilen

Det fulle navnet på spillet er CSI:Crime Scene Investigation - The Mobile Game, og er basert på den populære CSI Las Vegas-serien.

Nytt med dette mobilspillet er graden av interaktivitet – du som spiller får blant annet telefoner fra karakterer i spillet som skal hjelpe deg videre i detektivarbeidet.

- Dette mobilspillet er det første som bruker denne type utgående samtaler, som bokstavelig talt kaller spillerne til handling. Mobilen din ringer, og en detektiv ber deg komme til åstedet – akkurat som en virkelig CSI-detektiv. Denne kombinasjonen av spill med populært innhold og et helt nytt nivå av interaktivitet representerer enormt underholdnings- og business-potensial for mobilverdene, sier Cyriac Roeding, viseadministrerene for CBS Mobile, ifølge Mobile Tech News.

Når du melder deg på spillet, kan du velge om du vil aktivere den interaktive mobil-biten. Spillet skal også være mer realistisk enn tidligere mobilspill, med detaljerte åsted, spontane avhør, 3D-visning av bevis og mini-spill i laboratoriet.

Spill-plottet er et samarbeid mellom CBS Mobile og skaperen av CSI, Anthony E. Zuiker, for å sikre at historien er i tråd med TV-
serien.

Den dårlige nyheten for alle norske CSI-fans er at spillet foreløpig kun er tilgjengelig i USA, men det er planer om en internasjonal lansering.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen