Crucial utvider Ballistix-serien

Tracer leveres med sort PCB (printed circuit board) og sort varmespreder. Det mest spesielle er nok likevel to rader med leds som viser aktiviteten på minnet. Disse lyser i rødt og grønt, alt etter hvor raskt minnet må jobbe. Man skal ikke se helt bort i fra at det er Corsair som er inspiratoren her.

Det er vel først og fremst case-moddere og spillere med vinduer i sidedørene sine som vil ha interesse av dette minnet. Halvparten av moroa er jo å se hvordan minnet jobber.

For å toppe det hele er det også montert fire blå leds på hver side nede ved kontaktene på hovedkortet. En viss juletrefaktor er med andre ord sikret. Så da har man unnskyldningen klar i tilfelle den bedre halvdel lurer på hvorfor man kjøper nye minnemoduler til flere tusen kroner.

Modulene er ikke bare pene å se på, de yter greit også. Timingene står på 2,5-4-4-8. Den spesifiserte hastigheten er DDR500, eller PC4000 for de som foretrekker det.

Foruten minnemodulene leveres pakkene med livstidsgaranti, fri teknisk support, flerspråklig bruksansvisning og et klistremerke.

For små videosnutter av modulene i aksjon kan man klikke seg inn på Crucials hjemmesider.

Tilgjengelighet og pris i Norge er ikke kjent, men modulene kan bestilles rett fra Crucial til USD 159.99 per stykk (ca 980 NOK).

(kilde: VR-Zone)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen