CrossFire raskere enn SLI?


Radeon X850-brikker

I løpet av den nærmeste fremtid er det duket for et realt basketak mellom ATIs Crossfire og Nvidias SLI. For ordens skyld, ATI Crossfire er det som tidligere har hatt kodenavnet AMR. ATI hevder at Crossfire skal være kompatibelt med alt som er av spill, og at alle spill vil yte bedre med Crossfire enn uten.

Hvis man sammenligner Crossfire med to GeForce 6800 Ultra i SLI skal Crossfire være omtrent 10% raskere i 3Dmark05, 30% i Splinter Cell C.T og hele 60% raskere i Need For Speed Underground 2. Testene er gjort på et Athlon 64-system med 1 GB DDR400-minne. Oppløsningen var satt til 1600x1200 med 4X FSAA og 8X Ansio.

Sett i forhold til et enkelt ATI X850 XT PE-kort vil Crossfire med to slike kort yte 10% bedre i 3Dmark03, 60% mer i Return to Castle Wolfenstein og 100% mer i Splinter Cell.

Det som blir spennende er å se hvorvidt resultatene fra ATI kan gjenskapes i andre miljøer. Et annen grunn til å ta disse resultatene som et bevis på at Crossfire er raskere enn SLI med en liten klype salt er utvalget av testapplikasjoner.

(Kilde: The Inquirer)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen