Criss gir sannheten om Kiss

På 1970-tallet var Kiss kongene av rock, men ingen fikk se bak maskene av sminke, blod og hype. I oktober kommer boken "Sealed with a Kiss" som skal avsløre det som Kiss fansen har ventet på i flere tiår.

Upubliserte bilder

Lydia Criss forteller på sin egen hjemmeside om boken som skal utgis. Hun var gift med trommis Peter Criss fra 1970-79. Boken vil inneholde 368 sider med over 1500 bilder som aldri har vært publisert før. Det vil være fotografier fra både deres tidlige klubbdager og bandets utsolgte konserter på Madison Square Garden, i tillegg til hundrevis av backstagebilder og bandbilder som Lydia har samlet gjennom årene.

Forhold og fotografsuksess

Bortsett fra bandstoff vil boken fortelle om Peter og Lydias forhold fra de møttes og fram til bryllupet. Selvsagt vil også bruddet mellom Lydia og Peter bli dekket, samt Lydias suksess som fotograf etter skilsmissen. Hun har blant annet jobbet med Van Halen, Cheap Trick, Rod Stewart og The Who.

Peter Criss spilte sist med Kiss i 2003, og jobber i disse dager med et soloalbum. Lydia Criss jobber nå for rockefotograf Bob Gruen, og er ifølge bt.no fortsatt venn med Kiss-gitarist Ace Frehley og hans kone Jeanette.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen