Test

Creative Zen Vision:M

De første Apple Macintosh-maskinene var både penere og mer brukervennlige enn datamaskinene som hovedkonkurrenten IBM laget, og Apple gjorde stor suksess i starten. Det som etter hvert gjorde at PC-en likevel ble dominerende, var at IBM tillot alle og enhver å lage PC-er, mens Apple ikke tillot noen andre å lage Macer. PC-markedet ble dermed stort, innovativt og variert, mens Apple holdt på å gå konkurs.

Den voldsomme dominansen til iPod har nok ført til mye kreativ tenking rundtom for å ta knekken på den ikoniske hvite boksen. Mange har overgått den på ulike punkter, men ingen har klart å sette sammen en pakke som virkelig slår til over hele linjen.

Creative har hele tiden vært Apples hovedkonkurrent. Deres forrige satsning, Zen Sleek, skuffet. Det virket som om Creative ikke hadde lært noe av verken konkurrentene eller sine egne tidligere generasjoner. Den var stor, uten fargeskjerm, og hadde et dårlig navigasjonssystem. Var de i ferd med å miste grepet?

Mye står på spill når Creative kommer med Zen Vision:M. Listen over spesifikasjoner tyder på at de denne gangen virkelig har satset hardt og høyt.

Takk til Creative som lånte oss spilleren.

Creative Zen Vision:M 30 GB   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen