Creative viser farger

Creative kjemper videre mot Apple, og slipper nå iPod Nano-konkurrenten Zen Micro Photo. Den nye spilleren er basert på designet fra Zen Micro, altså er det ikke mye nytt på utsiden.

På innsiden har Creative ikke bare fått plass til fargeskjerm som navnet antyder, men også en harddisk på hele åtte gigabyte. Dette betyr at Zen Micro Photo har dobbelt så mye lagringsplass som den største utgaven av Apples iPod Nano. Zen er ikke i nærheten av den fysiske størrelsen på Nano, men så er ikke Nano i nærheten av Zen når det kommer til funksjoner heller.

Zen Micro Photo kan by på støtte for MP3, WMA og kopibeskyttet WMA gjennom Windows Mediaplayer, men ikke AAC og iTunes som iPod bruker. I tillegg har den innebygget radio som du også kan gjøre opptak fra. Dersom du vil ha en sikkerhetskopi av telefonboken og kalenderen din, kan spilleren synkroniseres mot Outlook.

Den medfølgende USB 2.0-kabelen lar deg overføre musikk og lade spilleren samtidig. Batteriet er som vanlig utskiftbart, i motsetning til iPod som har innebygget batteri. Spilletiden oppgis til 15 timer, mot 14 timer på iPod Nano. Zen Micro Photo veier hele 115 gram, så den er kan ikke konkurrere med iPod Nanos 42 gram.

Forøvrig vant Creative "Best of CES"-prisen på forbrukerelektronikk-messen CES med denne spilleren i januar i år. Zen Micro Photo vil trolig ligge på rundt 2500 kroner når den kommer i butikkene.

(kilder: Mobilemag.com, Creative.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen