Test

Creative Sound Blaster Tactic3D Sigma

Det begynner å bli noen år siden et Creatives lydkort var de facto standard for alle som var over middels interesserte i datamaskiner. Hvem husker ikke slikt som AWE32 og Sound Blaster 16? Problemet er bare at dette er lenge siden, gode 15 år.

Nå har det ikke bare vært tordenskyer over Creative siden den gang, men mye pepper har de har fått for underlig driverpolitikk og varierende musikalske kvaliteter. Likevel har de hatt en solid støtte i spillindustrien som igjen gjør at man nesten må bruke dem for å få den virkelig fete lyden i spill. Når det er skrevet har det i løpet av de siste årene kommet en rekke gode alternativer.

Før dette blir alt for mye negativt i Creatives retning penser vi over på dagens testprodukt, nemlig de kliss nye Creative Sound Blaster Tactic3D Sigma. Navnet er et par stavelser for langt etter vår mening, men det får heller stå sin prøve. Sigma er kort og greit et hodesett, beregnet for spillerne, hodesettet har for ordens skyld også en lillebror, Delta, som byr på mye av de samme egenskapene.

Da fyrer vi opp testmaskinen for å se om Creative har tatt et steg eller to i riktig retning med sine Sound Blaster Tactic3D Sigma.

Takk til Creative som leverte produktet til test.

Creative Tactic3D Sigma   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen