Creative slipper Zen Micro


Creative bidrar til et fargerikt fellesskap

Selv om konseptet med en liten minispiller i mange forskjellige farger og styreflate kanskje virker kjent, er antakelig Creatives plan at Zen Micro skal bli det åpenbare valget for moteriktige og funksjonelle mini-spillere fremover.

- Ved å introdusere den nye Zen Micro har vi satt en ny standard for mobile audiospillere ved å sørge for at den har alt en musikkelsker kunne ønske seg, sier Dennis Dress, Country Manager for Creative Norge.

At Creatives mini-spiller ligner såpass mye på Apple sin, kan rett og slett være fordi det er der behovet i markedet ligger. Som vanlig har også Creative sine spillere langt bedre funksjoner på papiret - og mange vil kanskje mene at de denne gangen også vinner designkonkurransen.Zen Micro byr på imponerende spesifikasjoner

I forhold til iPod Mini får Creatives Zen Micro flere farger, større harddisk, bedre formatstøtte og til med et par egenskaper som de blir helt alene om - som for eksempel FM-radio.

Med fem gigabytes harddisk, kan spilleren holde hele 2500 låter, sier Creative i dag. Også målene er svært så konkurransedyktige på 8,3 x 5,1 x 1,9 centimeter. Batteritiden på 12 til 16 timer er også noe den minste iPod-versjonen kan se langt etter.

Videre har Micro-spilleren støtte for WMA med DRM, som "gir brukeren full tilgang til musikktjenester på nettet", ifølge Creative. Det vil si alle uten iTunes, som uansett ikke finnes i Norge enda.

Den har også ganske mange programvare-funksjoner, ikke minst en innebygget kalender, kontaktoversikt og "to-do"-lister som automatisk synkroniserer med Outlook.

Spillerne kommer på markedet rundt midten av november, og får en veiledende pris på 2 199 kroner.

Mer informasjon og pekere finnes som vanlig i prisguiden, som det er peker til under.

(Kilder: Creative)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen