Test

Creative Live! Motion


Creative har i høst lansert en ny toppmodell i sin Live!-serie med webkameraer. Kameraet er kalt Live! Motion, og den største nyheten er den elektriske motoren som styrer kameraet rundt på kamerafoten. Motoren kan styres manuelt i fra den medfølgende programvaren, eller kameraet kan settes i en automatisk "face-tracking"-modus, hvor kameraet følger dine bevegelser omkring.

På grunn av vidvinkelslinsen får kameraet en synsvinkel på hele 200 grader, mens helningsvinkelen blir på 110 grader. Kameraet har også et friskt nytt design, samtidig som det har beholdt mye av det som var bra med de tidligere modellene, f.eks. den rike programvaren og den fleksible kamerafoten som passer til både LCD-skjermer og mer flate underlag.

Jim

Kameraet leveres i to farger, hvit og metallic grå. Vi har testet sistnevnte. Også i denne testen har vi med oss Jim, som vil hjelpe oss å bedømme skarphet og farger på kameraet. Alle testene er utført fra en skrivebordsmaskin med Windows XP, selv om vi også prøvde kameraet på en Linux-maskin.

Takk til Creative som leverte kameraet til test.

Creative WebCam Live! Motion   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen