Creative lanserer mus-familie


(Creative Wireless Optical 3000 og Optical 3000)

– Musen til PC-en er noe som ofte blir tatt for gitt, sier Geraldine Lee, europasjef for mus og tastaturer i Creative. – Musen er nøkkelforbindelsen mellom brukeren og PC-en, og velger du gal mus synker komforten drastisk.

Derfor lanserer Creative tre nye optiske mus med vekt på ergonomisk og stilig design. Tidligere i år har Creative lansert nye Barebone-maskiner og diversifisert MP3-spillerne betydelig, som sammen med dagens mus tyder på at Creative er midt inne i en aggressiv ekspansjonsperiode. Dette skulle være godt for fremtiden, ettersom selskapet dermed vil bringe mer konkurranse inn på flere maskinvareområder.(Creative Wireless Optical 3000)

Trådløse
Creative Wireless Optical 3000 er "basic"-løsningen med tre standard-knapper og et rullehjul som også dobler som volumkontroll, mens Creative Wireless Optical 8000 får samme dpi og fem programmerbare knapper. Basestasjonen blir i en stilisert eggform, alt vi vet om den er at den ikke er Bluetooth, og vi går derfor ut fra at den er RF-basert.(Creatives Mouse Optical 3000)

Kablet
Creative byr også på to mus med kabel, som de markedsfører blant annet til spillere. "Basic"-utgaven får 3 standardknapper og rullehjul og navnet Creative Mouse Optical 3000, mens femknappersversjonen får 5000-nummer etter tittelen.

I tillegg kommer Creative Mouse Notebook Optical, som er liten nok til å ta med, og får en intelligent kabelløsning som trekkes sammen og utvides etter behov. Denne skal ha 800 dpi. Creative oppgir ikke dpi på de andre kablete utgavene sine, men nøyer seg i stedet for med å si at de er raske og har kort reaksjonstid.

Alle musene ligger i følge Creative like godt i høyre og venstre hånd, og skal være myke og solide å ta i. Priser på de nye Creative-musene finnes i prisguiden.

Vi kommer tilbake med tester etterhvert.

(Kilde: Creative Norge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen