Creative Labs - Powered by ATI

Creative Labs måtte for ett eller to tilbake vurdere hvorvidt man skulle satse videre på grafikkprodukter. Resulatet ble at man ville konsentrere seg om det man var best på, nemlig lyd og SoundBlaster-serien. Ettersom markedet igjen har gått mot bedre tider er nå Creative tilbake i grafikkmarkedet for fullt og satser på å selge kort som baserer seg på brikker fra ATI.

Det er ikke bekreftet nøyaktig hvilke brikker som Creative-kortene vil bruke, men 9800 og 9600 burde vel være selfølgelige valg. Creative produserer ikke grafikkortene innenfor egne dører, men dette settes ut til MSI, CP Technology eller PC Partner.

Salget av ATI-kort er først og fremst rettet mot Europa, noe som betyr at Creative totalt har endret kurs siden i fjor, da talsmenn indikerte at man kun ville konsentrere seg om Nvidia-brikker i det europeiske markedet. Det er ikke kjent hvorvidt man nå dropper Nvidia eller skal levere produkter fra begge de to erkerivalene.

Valget til Creative er uansett meget gode nyheter for ATI, som helt sikkert vil øke sin markedsandel som følge av dette.

 

(Kilder: The Inquirer, Xbit Labs)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen