Sound Blaster World of Warcraft i trådløs utgave

Creative frir til spillerne

Creative er nok fortsatt best kjent for sine Sound Blaster-lydkort på 90-tallet, men har de siste årene stadig utvidet produktspekeret. Siste skudd på stammen er et par hodesett, rettet spesielt mot World of Warcraft (Wow)-spillere.

Hodsettene kommer med Wow-inspiert design, og for å ytterligere rettferdiggjøre Wow-temaet leveres hodesettene med programvare som kan omforme stemmen din til ulike Wow-karakterer. Et eget kontrollpanel med Wow-design er også en del av pakka.

De to hodesettene har også utbyttbare deksler, slik at du kan vise hvilken side du tilhører. Flere ulike deksler skal bli tilgjengelig etter hvert. Dekslene er dessuten bakgrunnsbelyste, og skal ha opptil 16 millioner ulike fargekombinasjoner takket være bruk av LED-lamper.

Spesifikasjoner

Felles spesifikasjoner for begge hodesettene er 32 ohms motstand, SPL ved 1 kHz på 112 dB og et oppgitt frekvensområde på 20 - 20 000 Hz. Driveren er en 40 mm neodymium-basert sak.

Mikrofonen er støyfjernende, retningsbestemt og opererer i området 100 - 7000 Hz. Den er dessuten av den avtagbare sorten.

Teknologien THX TruStudio PC er dessuten på plass, som blant annet lager et surround-lignende lydbilde med bruk av to kanaler.

Den trådløse varianten har en oppgitt batteritid på inntil 9 timer, og skal bruke 4 timer på oppladingen. Batteriet lades mens hodsettet er i bru. Overføring skjer her via Bluetooth (2,4 GHz-båndet).

Kan forhåndsbestilles nå

Følg oss på Twitter
Følg Audiovisuelt på Twitter

De to hodsettene er priset til henholdsvis 1600 og 1200 kroner og kan forhåndsbestilles i skrivende stund. De ventes å bli lagervare i løpet av mars.

Les mer om hodesettene hos Creative.

(Kilde: Pressemelding Creative)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen