Creative fornyer seg

Det er lenge siden sist det var noe X-Fi-nytt fra Creative, men nå er de altså på banen med hele fire nye produkter. De fire produktene er som følger: Sound Blaster X-Fi Titanium HD, Sound Blaster X-Fi HD, Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro og Sound Blaster X-Fi Go! Pro. Fellesnevneren er som nevnt bruken av THX Trustudio Pro teknologi, ellers er det store forskjeller mellom dem.

Sound Blaster X-Fi Titanium HD er den interne løsningen og skal være vesentlig mer lydfokusert enn tidligere X-Fi-kort, selv om slikt som EAX 5.0-støtte selvfølgelig er på plass. Vi noterer oss blant annet bruk av standard RCA, med både inn- og utgang. I tillegg er hodetelefonutgang og optisk ut inkludert. Veiledende pris er satt til 1599 kroner.

X-Fi HD er den USB-baserte løsningen, typisk for bærbare. Her finner vi også analoge RCA for både inn- og utsignaler, digital optisk for inn og ut, samt USB-tilkoblingen da. På fronten av boksen er det faktisk tatt i bruk kontakter for standard jack. Veiledende pris er satt til 999 kroner.

Vi beveger oss over på X-Fi Surround 5.1 Pro. Dette er også en USB-basert boks, for å gjøre dem om til midtpunktet i et hjemmekinoanlegg. Sound Blaster X-Fi Go! Pro ser ut som en minnepinne, med tilkoblinger for minijack samt mikrofon. Veiledende pris er satt til henholdsvis 699 og 399 kroner.

Varene er forventet ut på markedet i oktober.

(Kilde: Creative)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen