Crackere lekker 10 GB med politidata

Crackere lekker 10 GB med politidata

Har cracket over 70 politibyråer.

2011 ser ut til å bli et stort år for internasjonal hacking og cracking. To av de mest kjente gruppene er Anonymous og LulzSec – som blant annet har slått til mot Sony og diverse myndigheter verden rundt. Nå har deres Antisec-bevegelse slått til igjen.

I forrige uke cracket Anonymous og LulzSec over 70 ulike politibyråer i USA, og sensitive detaljer om over 7000 politimenn ble lekket. Nå har resten av materialet blitt sluppet – over 10 GB med data er nå blitt gjort tilgjengelig på Internett.

Svært omfattende

Den 10 GB store lekkasjen inneholder kompromitterende e-poster, personlig informasjon om polititjenestemenn, treningsvideoer for politiet, innhold fra anonyme tipssystemer, over 300 e-post-kontoer fra 56 distrikter, samt over 7000 brukernavn, passord, hjemadresser, telefonnumre og Social Security-numre.

Videre er det filer fra politiskoler, serverpassord, "Report a Crime"-angiverliste og informasjon om stjålne kredittkort i den omfattende lekkasjen.

Din mening

Hva mener du om denne lekkasjen? Er det positivt for demokratisk innsyn, eller er det et demokratisk problem at sensitive detaljer om politimyndigheter blir lekket til allmennheten? Diskuter gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

(Kilde: The Hacker News)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen