Test

Cougar S Power S700

Cougar er ingen ukjent produsent for verken oss eller flere andre. Dette er OEM-produsenten HEC som også vil satse på privatmarkedet. Vi har tidligere testet et par produkter fra den kanten, men vi har enda ikke blitt spesielt imponert. Det er derimot tydelig at de virkelig vil gampe på med lanseringer i ukene fremover, om man skal tro kvittringen deres.

De skal tilsynelatende lansere et hav av nye modeller under Cebit, en enorm messe som vil finne sted om under to uker. Der skal vi være representert, og vi vil ta en titt på hva Cougar byr på. I dag skal vi derimot ikke sette så mye mer fokus på hva som skjer om to uker, det er allerede noen produkter som er lansert i forkant av Cebit.

Cougar har sluppet sin nyeste serie av strømforsyninger, kalt S Power. Foreløpig kommer serien i form av to strømforsyninger på henholdsvis 550 og 700 W. At det her vil bli føyd til flere enheter er høyst trolig, men det får være. I dag skal vi ta en nærmere kikk på modellen S700. Produktet bærer gode lovnader om meget høy energieffektivitet, stabile spenninger, kvalitetskomponenter og et pent støynivå. Vi setter enheten på prøve!

Takk til Cougar som sendte strømforsyningen til test.

Cougar S700   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen