TEST: Cougar GX 600W
Test

Cougar GX 600W

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Konklusjon

Vi har fulgt strømforsyningsprodusenten Cougar helt fra starten. Den første generasjonen hadde noen utfordringer, noe de virkelig tok til seg. Noen måneder senere var den andre generasjonen på plass, og vi så oss virkelig fornøyd. Når vi nå har testet nykommeren Cougar GX 600W er det godt å se at de fortsetter den gode rytmen.

GX 600 W er nemlig en meget god strømforsyningen. Spenningene er stabile og holder seg nære sin ideelle verdi igjennom hele testperioden. Det største avviket vi finner er på 2,73 %, noe vi kan akseptere.

Strømforsyningen bærer en spenstig design som i stor grad reflekterer energieffektiviteten. Cougar har fått med seg en gullsertifisering fra 80-plus initiativet. Her gjør de en god jobb, under testperioden vår måler vi at strømforsyningen kan snu opp mot 93 % av strømmen den bruker til noe nyttig.

Med god energieffektivitet har enheten også et godt støynivå, jevnt over noe vi vil betegne som meget hyggelig. Foruten under maksimal belastning er enheten meget stillegående.

Som et rent produkt er GX 600W en knakende god strømforsyning. Cougar har den siste tiden vært noe kjent for å prise enhetene sine en liten lapp høyere enn normalen, noe som kan bli tilfellet med også denne strømforsyningen. Den er ikke i norske butikkhyller enda, men vi får opplyst at prisen etter all sannsynlighet vil lande et sted mellom 930 og 1000 kroner. De gode strømforsyningene i samme effektklasse starter gjerne på 800 kroner og beveger seg mot det samme nivået. Sett opp en prisvarsling, så får du beskjed når enheten er i norske nettbutikker.

Selv om prisen ikke er helt spikret vil vi derfor si at dette er er en knakende god strømforsyning, selv om den kanskje vil koste 50-100 kroner mer enn ønsket. Dette er uansett et produkt vi med trygghet kan anbefale.


+ Stabil, gode spenninger
+ Modulær
+ Energieffektiv
+ Hyggelig støynivå
+ Solid konstruksjon


- Noe stivt priset

Cougar GX 600W

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen