Cougar fornyer

Hardware.no/Hannover: Cougar er en meget fersk produsent innen det som de siste årene har blitt et utrolig stort marked. Strømforsyningsprodusenter popper opp som paddehatter, gjerne som et utskudd fra en allerede eksisterende bedrift. Cougar hadde en god start, og har nå vist at de kan lage kvalitetsprodukter som kanskje stikker seg litt ut fra mengden.

18 nye modeller

I forkant av Cebit annonserte Cougar at hele 18 nye modeller var på vei, spredd over seks serier. Samtlige har nå blitt vist frem for massene. Det er i enkelte tilfeller snakk om en forbedring av tidligere modeller, eller rene nylanseringer. Uansett, Cougar bytter nå ut hele sitt sortiment med produkter som kan se ganske så lovende ut.

De nye modellene vil i all hovedsak bære en design vi så da S700 ble testet. Det er snakk om solid sortlakkering hele veien, samt en distinktiv viftegrill.

Også for hjemmeservere

Det er ikke bare de vanlige stasjonære maskinene som blir satt i fokus, serverne får også sitt. SE-serien inneholder tre enheter på 400, 460 og 560 watt. Denne serien er spesielt myntet mot hjemmeservere og lignende, ved å tilby en rekke periferiske- og SATA-kontakter, samt at hovedvekten av strøm er lagt på +12V-linjene.

GX-serien blir samlingen av toppmodeller, en serie som strekker seg fra 600 til hele 1050 Watt. Solide kondensatorer er på plass, DC-DC-teknologi og modulære kabler. En gull-sertifisering fra 80-plus har modellene også fått med seg. CMX-modellene vil ha mange av de samme egenskapene, men bronse-sertifisering fra 80-plus. Dette vil være en mer prisgunstig kandidat.

Ikke langt unna

Vi vil lansere samtlige produkter for fullt når tilgang er en realitet. Vi ønsker å ikke å slippe et produkt til markedet uten å ha produktet klart i gode mengder, forteller Cristian Verfurth, produktsjefen til Cougar. Videre blir vi fortalt at det er snakk om 1-3 måneder, avhengig av hvor lang tid det tar med alle sikkerhetsklareringene og sertifiseringene.

Nøyaktig pris i Norge har vi ikke, men vi blir forsikret om at de skal være meget konkurransedyktige. Modellene med 80-plus gullsertifisering vil naturlig nok bli de mest kostbare.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen