Corsair Voyager Port

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I bruk

Når ting er satt opp er enheten svært enkel i bruk. Et trykk på knappen og data blir overført til minnepinnen. Knappen er kanskje litt liten, men noe stort problem opplever vi ikke dette som. Programvaren ligger i bakgrunnen og gjør jobben sin.

Port kan også brukes som en ren USB-docking. Dette er kanskje mest praktisk dersom man har en maskin som står litt unna der man selv arbeider, som for eksempel dersom maskinen står under skrivebordet.

Alternativer?

La det være klart, for den fingernemme er det alltid alternativer. Blant annet får man backupprogrammet Syncback i en gratisversjon som er svært god. Her får man svært gode muligheter, også mulighet for kopiering mot en FTP-server. Man kan også sette de ulike profilene opp med hurtigtaster, men da får man altså ingen ekstra knapp å trykke på. Så det er nok enklest med Port Voyager, men gidder man ikke bruke penger på den så er det nok av andre og gode muligheter.

Konklusjon

Corsair Voyager Port gjør helt klart jobben sin. Du får en ny dingsboms til skrivebordet som hjelper deg i arbeidet med sikkeherhetskopiering. Den virker uten noen stor innsats fra deg, dermed er den også kanskje best egnet til dem som foretrekker at ting bare fungerer og at det er enkelt.

Liker du å fikle litt mer så ser vi ingen grunn til at du skal bruke penger på denne. Ja, den er praktisk, men så tar den også plass på skrivebordet samtidig som man må ha enda et program kjørende på datamaskinen, samtidig som man jo også må betale for den.

Port fungerer også som en USB-docking for skrivebordet, og det er jo egentlig ganske praktisk, i alle fall om man har en maskin som står under skrivebordet.


+ Veldig enkel i bruk
+ God medfølgende programvare
+ Fungerer på alt av lagringsenheter med USB-grensesnitt


- Enda en dings på skrivebordet
- En lite hyggelig installasjonsopplevelse av den medfølgende programvaren

Corsair Voyager Port

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen