Corsair Voyager Port

Utforming

Selve Voyager Port ser nesten ut som en mellomting mellom en snusboks, en bolle og en Flash Voyager. Alternativt en Flash Voyager som er særdeles stappfull. Diameteren er på 6,5 centimeter og på det høyeste er den 2,5 centimeter, altså ingen stor sak. Nesten midt på toppen er det en USB-tilkobling der man kan putte minnepinner og andre lagringsenheter med USB. Rett foran denne er knappen for sikkerhetskopiering plassert.

Medfølgende programvare

Sammen med Voyager Port får man programvaren Nova Backup. Dette programmet koster 49,95 Euro i Novastors nettbutikk, så bare her har man spart inn kostnadene i forbindelse med Voyager Port med god margin.


Hadde det bare vært enkelt å installere programvaren, det var det nemlig ikke. Denne kommer på en Mini-CD og enten var det en rekke av våre spillere som hadde problemer med slike eller så var det noe galt med platen. I den fjerde optiske enheten vi testet fikk vi overført de aktuelle installasjonsfilene til en minnepinne.

Noe forsinket blir vi møtt av en tysk meny, heldigvis er det lett å skifte over til engelsk. Deretter er det bare å klikke seg gjennom menyene. Blant annet får man valget, om man velger avansert, om litt ekstra funksjonalitet. Dette er virusbeskyttelse, gjenopprettelse fra et image og mulighet for valg av backupenheter.

Vi gjør det enkelt og huker bare av for et par mapper og velger en aktuell USB-enhet. Det som er viktig nå er å trykke lagre oppe i høyre hjørne, det er det lille ikonet med en diskett på. Dette tenkte jo ikke vi på i farten og dermed feilet ting i ett sett, selv om den tydeligvis hadde fått med seg riktig stasjonsbokstav.

Nova Backup har en rekke andre muligheter, her kan det meste av filer kopieres frem og tilbake, til faste tidspunkter og over nettverket. Så her har man gode muligheter til å sette opp en god løsning.

Corsair Voyager Port

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen