Corsair Vengeance DDR3-1600 2x4GB CL9

Konklusjon

Da dagens testoppsett ikke ville tilby høyere forhold enn 2:10 mellom bussfrekvens og minne, måtte systemet overklokkes for å få minnesettene til å kjøre på spesifiserte innstillinger. Derfor vil et minnesett med en effektiv minnefrekvens på 1333 MHz ofte være tilstrekkelig, om en ikke har planer om overklokking.

Corsairs Vengeancce-moduler som er testet i dag er garantert for frekvenser opp til 1600 MHz med tilgangstidene 9-9-9-24, og tilbyr dermed god ytelse. XMP-teknologi sørger med noen enkle grep i BIOS for at minnemodulene kjører på spesifiserte innstillinger. Minnemodulene er dessuten godt egnet for overklokking, eksemplarene som kom til test klarte 1950 MHz stabilt ved en liten økning i arbeidsspenningen og litt justeringer av tilgangstidene.

Corsairs minnesett med 8 GB kapasitet fordelt på to moduler og tilgangstiden CL9, koster i skrivende stund rundt 1200 kroner. Dette vil vi si er en meget fin pris med tanke på hvor mye minne med god ytelse en får for pengene. At Corsairs Vengeance-moduler viser oss både god ytelse, gode egenskaper for overklokking, og ikke minst en hyggelig prislapp, gir oss ikke noe annet valg enn å komme med en anbefaling!

Corsair Vengeance DDR3-1600 2x4GB CL9
Corsair Vengeance DDR3-1600 2x4GB CL9


+ God ytelse
+ XMP-teknologi
+ Overklokkingsvennlig
+ Hyggelig prislapp!


- Ingen spesielle

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen