TEST: Corsair SP2500

Test Corsair SP2500

Glimrende lydopplevelse

Høyttalersettet fra Corsair gir helt nye mening til kombinasjonen billig og god lyd.

Fjernstyring

Denne er kablet og meget enkel i bruk. På dette området er det ingenting å sette fingeren på. Den er effektiv gir deg tilgang til det du trenger og er som sagt meget enkel i bruk. Problemet er at den er utstyr med en liten skjerm. Kvaliteten på denne er som på et digitalur fra 80-tallet. Vi forlanger ikke OLED-skjerm og funklende farger, men dette ble litt vel retro. Skjermen er rett og slett elendig og burde definitivt vært skiftet ut med noe bedre. Gjennom fjernkontrollen kan du også koble til andre enheter som musikkspiller etc. gjennom en 3,5mm minjack.

Konklusjon

Etter vår mening et glimrende kjøp til datarommet. Utseendemessig er det ikke noe du vil ha i stua hvis du ikke er singel og hannkjønn.

Lydmessig er anlegget et funn til denne prisen og selv om det er stereo vil vi tro at spillentusiaster og filmelskere også vil bli tilfredsstilt her. For musikkelskeren er det glimrende.

Best lyd oppnår du hvis du sitter rett foran satellittene, men du fyller fint et stor rom med lyd fra dette anlegget. Du taper imidlertid noe i detaljene i lydbildet når du beveger deg rundt, men ikke noe det er uproblematisk å leve med. Til en pris på 1500 kroner er dette et glimrende kjøp.


Glimrende lyd
Ekstremt billig i forhold til ytelse
Lett å plassere


Veldig ”sweetspot”-orientert
Kjedelig design


Corsair SP2500

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen