Corsair slipper råere bærbarminne

Corsair slipper råere bærbarminne

Nå kommer Vengeance-merket RAM til laptopen.

Amerikanske Corsair steller med alt fra kabinetter til SSD-er, men det er nok kanskje minne de først og fremst er kjent for.

Er du blant dem som har en ting eller to til overs for kjapp Corsair-RAM, kan det nå være verd å bite seg merke i at nye DDR3-minnesett er på vei ut i butikkene. Disse er ment for bærbare datamaskiner, altså er det SO-DIMM, og har fått det ærverdige Vengeance-navnet med dertil tilhørende utseende. Settene vil bestå av to moduler og gi deg 8 GB totalt.

Les også: Slik bytter du SSD og minne

Vengeance-modulene er lagd for "plug-and-play" slik at du ikke trenger gjøre BIOS-innstillinger i ettertid. De skal takle frekvenser på 1600 og 1866 MHz – det vil si at de i første rekke er for deg som er ute etter å oppdatere en bærbar med en av de bedre Intel Sandy Bridge-prosessorene. Men de er naturligvis bakoverkompatible, slik at alle datamaskiner med plass for standard DDR3 SO-DIMM kan bruke dem.

Corsair Vengeance SO-DIMM er ennå ikke ute i butikkene, men etter hva vi kan se av vår prisguide ser det ut til at 1600 MHz-settet vil ligge på rundt 400 kroner, mens 1866 MHZ-settet vil legge seg på nesten det dobbelte.

Mer informasjon om minnet finner du på Corsairs hjemmesider.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen