Corsair satser på lyd

Corsair slår seg atter inn på nye områder, og denne gangen er det lydmarkedet som er målet. Det er på ingen måter første gangen Corsair går nye veier, tidligere var de utelukkende kjent for sine minnemoduler, men så kom det strømforsyninger, prosessorkjølere og SSD-enheter.

Det første lydproduktet i får se fra Corsair er USB-hodesettet HS1, som Corsair noe ubeskjedent omtaler som ideelt for den som er seriøs både når det gjelder spilling og når det gjelder lydkvalitet. Hodesettet har aktiv dempning av bakgrunnsstøy og skal være designet til både spill, musikk og film.

Corsair har tatt i bruk elemeter med en diameter på 5 cm, og mye tid skal ha gått med til å finne både riktig vinkel på elementene samt utformingen av selve øreklokken. Dolby Headphone surround er også på plass, for bruk i både spill og til filmtitting. Frekvensresponsen skal være fra 20 Hz til 20 kHz, uten at Corsair oppgir noe om dempningen ved de aktuelle frekvensene. Videre noterer vi oss 32 Ohms impedans og tre meter kabel.

Noen priser eller informasjon om når enhetene kommer til Norge er ikke kjent.

(Kilde: Corsair)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen