Corsair planlegger kontrollsenter

Hardware/Las Vegas: Corsair hadde mer å by på enn fete SSD-er, høyttalersett og kabinetter. De kunne også vise frem en prototype av en kontrollenhet som skulle ta seg av ting som kjøling og belysning.

Konseptet går ut på at man kobler kontrollenheten til maskinen. Deretter skal den kunne hente ut alt av data som blir registret via maskinens ulike sensorer. Dermed får kontrollenheten oversikt over temperaturer, viftehastigheter og strømforbruk. På den måte skal man kunne legge opp den ultimate styringen. Hvis du har lagt merke til en liten kontakt som sitter på enkelte Corsair-produkter siste årene, så er det nettopp til kontrollenheten de er tiltenkt tilkoblet.

Selve kontrollen av boksen gjøres via en egen programvare, der man kan få så mye grafer og oversikter at de fleste burde få nok.

Kontroll av LED-strips er også på plass, og disse kan settes til å lyse i all verdens farger.

Ok, en morsom greie, men vil den selge? Robert Pearce, Sr Technical Marketing Specialist i Corsair, legger vekt på at dette må bli billig for at folk skal gidde. Helt klar er den heller ikke, men mot slutten av første kvartal skal det være håp.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen