Corsair lanserer kabinett

Corsair har i lang tid vært kjent for å produsere høykvalitets kjøleløsninger, strømforsyninger, minne med mer. – nå utvider de horisonten og lanserer i disse dager et nytt kabinett, rettere sagt er det begynnelsen på en kabinettserie – Obsidian. Navnet er Obsidian Series 800D.

Selve kabinettet er laget i stål, og har en matt sort finish på både innsiden og utsiden, og en frontplate i børstet aluminium.

Stål og børstet aluminium

Kabinettet har plass til fem 5,25" og seks 3,5" (fire av de som hot-swap SATA-brønner) enheter totalt, og er kompitabelt med ATX, E-ATX og M-ATX-standardene. Istedenfor å benytte seg av et uttagbart hovedkortbrett har Corsair valgt å kutte hull i selve platen for å gjøre montering av prosessorkjølere enklere, så vel som organisering av kabler og optimalisering av luftstrøm. Kabinettet er også ment å kunne monteres uten bruk av verktøy.

Kjøling

Kjøleytelse er noe som står i fokus for mange entusiaster om dagen. Fler og fler får med seg det at et godt kabinett er nøkkelpunktet i god luftgjennomstrømning og en optimal kjøleløsning. Dette kabinettet er utstyrt med ikke mindre enn syv vifteplasser, fordelt over tre isolerte kjølesoner for PSU, harddisker, og hovedrommet (hvor hovedkort, grafikkort o.l. holder til.) For de som skulle ønske en enda bedre kjøleløsning er det forborret hull for både singel, dobbel og trippel-radiatorer til vannkjølingsløsninger, eller tre 120 mm vifter.

Kabinettet er ventet å være tilgjengelig i butikkene i begynnelsen av juli måned, og er estimert til rundt 300 dollar – 1860 norske kroner før skatter og avgifter.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen