Test

Corsair Hydrocool 200

English

 

Hydrocool 200 er i liket med Koolance Exos en komplett ekstern vannkjøling. Den eksterne enheten med pumpe, vanntank, radiator og vifte kobles til datamaskinen via slanger som føres inn i kabinettet og til kjøleblokken. Slangene har en hurtiglåsmekanisme som forsegler seg selv, en stor fordel dersom du skal flytte maskinen.

Hydrocool 200 får strøm fra maskinens strømforsyning via en innebygd kontroller og en spesiell kabel. Kontrolleren måler også temperaturen på toppen av kjøleblokken, og viser den på fronten av kjøleenheten. Dersom noe skulle gå galt vil maskinen slå seg av når temperaturen når en gitt verdi, men først vil en alarm gå av. Begge disse verdiene er selvfølgelig justerbare.

Kjølesystemet er meget lettvint for de som ikke ønsker å modifisere kabinettet sitt og de som ofte flytter på maskinen - for eksempel når man drar på LAN-party.

Hvorfor lager en minneprodusent et vannkjølingssystem? Dette er hva Corsairs representant svarte på mitt spørsmål:

"Her hos Corsair bruker vi mye tid til å snakke med entusiaster, og kjøling så ut til å være et område av stor interesse. Vi var også lei av systemer som bråkte nesten som støvsugere, så vi bestemte oss for å gjøre noe med det..."

Corsair har samarbeidet med Harrison Thermal Systems ved Delphi Automotive Products, som har drevet med kjøling i over 90 år. Delphi er forøvrig en underavdeling av AC Delco, en av GM Motors største deleleverandører. Med andre ord er Hydrocool 200 satt sammen av folk som vet hva de driver med.

Takk til Corsair som sendte Hydrocool 200 til test.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen