Test

Corsair Force F40

Vi har testet en rekke SSD- enheter i løpet av det siste året, og fremgangen vi har sett har uten tvil vært spennende. Enhetene er alle langt raskere enn de konvensjonelle harddiskene, men forskjellene SSD-er i mellom er også store.

Det er derimot fortsatt slik at SSD-er generelt sett er dyre. Hovedformålet er at du skal legge operativsystemet ditt og enkelte programmer som ellers ville brukt lang tid på å laste der, fordi harddisken er en flaskehals. For mange er SSD-verdenen noe de virkelig vil kaste seg med på, men kostnadsbarrieren er fortsatt stor.

I ukene fremover skal vi derfor ta en titt på de enhetene som gir deg et rimelig og enkelt innpass til SSD-verdenen. Slike enheter gjenkjennes ofte ved en lagringskapasitet på rundt 40 GB, med en prislapp på rundt 1000 kroner. Dette er fortsatt ikke billig, men det er her du må legge lista på dagens marked.

Først ut i ilden blir enheten vi i dag skal ta en nærmere kikk på, Corsair Force F40. Dette er en enhet som baserer seg på Sandforce-kontrolleren, med 40 GB lagringskapasitet og en prislapp på mer eller mindre akkurat 1000 kroner. Følg med meg videre, så setter vi enheten på prøve!

Takk til Corsair som sendte enheten til test.

Corsair Force Series F40   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen