TEST: Corsair AX 1200
Test

Corsair AX 1200

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Markedet for strømforsyninger har de siste årene vokst seg til enorme størrelser, og et hav av produsenter banker ut den ene modellen etter den andre. I bakhånd står det gjerne bare en håndfull fabrikker, men allikevel ser man store sprik i kvaliteten.

Midt oppe i dette er det få produsenter som på verdensbasis har klart å bygge opp et så solid merkenavn som minnegiganten Corsair har klart de siste årene. Bare her i Norge kan man raskt se, ut i fra popularitet i prisguiden, at de gjør det godt. Vi har testet en rekke av modellene, og kvaliteten jevnt over har vist seg å være meget god.

  • Les også: Tester av andre Corsair-strømforsyninger

I dag, eller rettere sagt midt på svarte natta her i Norge, lanserer de deres nyeste flaggskip, AX 1200 W. Dette skal ikke bare være et kraftbeist, men kvaliteten skal også være av ypperste klasse. Spesifikasjonene og lovnadene skildrer meget høy energieffektivitet, lav rippel, fjellsolide spenninger, lavt støynivå og mye mer. Vi har så absolutt hørt dette før, og blitt skuffet, men Corsair har et par sertifiseringer og ikke minst et godt rykte vi vil lene oss litt på. Men, for all del, la oss teste AX 1200W og enten bekrefte eller avkrefte påstandene!

Takk til Corsair som sendte strømforsyningen til test.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen