Test

Corsair AX850W

Corsair leker rundt på markedet, og av alle ting lanserte de nylig deres første lydprodukt. Strømforsyningsmarkedet har de vært involvert i lenge, og de har virkelig markert seg sterkt.

Det er akkurat strømforsyningene jeg vil konsentrere meg om i dag. Vi har testet rubel og bit av alle seriene som har trillet ut fra Corsairs samlebånd. Fra første dag gikk det godt, fra HX-serien frem til dagens flaggskip i AX-serien. De første modellene var basert på modeller andre fabrikker hadde konstruert, som Corsair i sin tur satt sitt eget preg over.

Med AX-serien gjorde de derimot absolutt alt helt fra grunnen av, internt. Vi har tidligere testet AX1200W, og vi var ikke noe annet enn strålende fornøyd. Kvaliteten var på topps, men som med alle andre strømforsyninger i denne effektklassen kostet den langt mer enn hva folk flest er villig til å bruke på en strømforsyning.

Vi skal i dag derfor ta en nærmere titt på AX850W. Dette er en strømforsyning på 850 W, noe som fortsatt bør holde i lange baner for mange. Enheten bygger på det samme designet som storebroren, men det er altså snakk om en lavere utgangseffekt. Følg med meg på de neste tre sidene, så tar vi en nærmere kikk!

Takk til Corsair som sendte strømforsyningen til test.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen