Test

Corsair A50

Det som var en minnegigant, har nå vokst til en solid aktør med kampfronter både i øst og vest. Selv om Corsair har kastet seg ut på nye marker, både der finelektronikken eller der kunsten å bøye stål har stått i fokus, føler vi at de har lykkes. Gang på gang har de nesten skapt sin lille nisje med gode produkter innenfor hver kategori.

Etter å ha prøvd seg med både kabinetter og strømforsyninger, virket det ikke unaturlig for oss at beskjeden om et kommende vannkjølingssett, nå kjent som H50 ble lansert. Ikke lenge etter fikk vi også ta en rask kikk på et par eksemplarer av de to luftkjølerne de nå har lansert, A50 og A70.

A70 har vi allerede tatt en kikk på. Det viste seg å være en helt ypperlig luftkjøler, ikke for dyr, og ytelsen den leverte var suveren. I samme forsendelse fra andre siden av dammen fulgte også lillebroren med, A50

Det er denne kjøleren vi i dag skal ta en nærmere kikk på, et produkt som på mange måter er en nettere versjon av A70. Kjøleren bygger på færre varmerør, og kun én vifte. Profilen er derimot det samme som tidligere, et hult design, avstandsmontert vifte og enkle med solide monteringsløsninger. Vi tar en dypere kikk!

Takk til Corsair som sendte kjøleren til test.

Corsair A50   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen