Corsairs kontorer i Fremont, California.
Corsairs kontorer i Fremont, California. (Bilde: Hardware.no)

Corsair satser på mer spillutstyr

Overtar produktene til Raptor Gaming.

Amerikanske Corsair begynte kanskje med et stort fokus på minne, men har over de siste årene stadig funnet nye sjøer å seile på. I dag sysler de også med blant annet strømforsyninger, kabinetter, SSD-er og spillutstyr.

For å stille enda sterkere i det sistnevnte markedet, har Corsair nå også kapret deler av tyske Raptor Gaming. Corsair tar med dette over hele Raptor Gamings produktportefølje, som er tastaturer, mus, headset og diverse annet småtilbehør for spillere. Dette skal legge grunnlaget for en ny serie med spillprodukter, da ved siden av Corsairs eksisterende Vengeance-serie.

– Som spillere selv, grunnla vi Raptor Gaming for å lage høykvalitets PC-utstyr som kan gi gamere den absolutt beste spillopplevelsen, sa Dirk Schunk, administrerende direktør for Raptor Gaming.

– Corsairs sterke globale merkevare og verdensomspennende distribusjon vil gi spillprodukter fra Raptor Gaming et større publikum, med gamere fra hele verden, sa han videre.

Corsair sterkere i Europa

Corsair får med dette på sin side et langt bedre fotfeste i Europa. Raptor Gaming står sterkt i Tyskland, og har produktene sine vidt tilgjengelig i butikker og kjeder som Media Markt, Saturn, Real, Kaufland og Conrad. Dette solide fotfestet vil Corsair ha god nytte av for å komme ut på det europeiske markedet med sine andre produkter.

Les også:

Kilde: Pressemelding

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen