Corsairs nye Platinum-serie
Corsairs nye Platinum-serie (Bilde: Corsair)

Corsair lanserer Platinum-minne

Ny serie minnemoduler skal by på det ypperste.

I forbindelse med årets Computex-messe har Corsair lansert en ny serie med heftige minnemoduler. Serien har fått navnet «Platinum», og kommer i 12 forskjellige varianter.

Foto: Corsair
Foto: Corsair
Foto: Corsair
Spesifikasjonsoversikt, klikk for større versjon.
Spesifikasjonsoversikt, klikk for større versjon.Foto: Corsair

Dette er første gang på lenge at Corsair lanserer en serie med entusiast-minne, som tradisjon tro føyer seg inn i «Domminator»-rekken. Her har de dratt på med et rått ytre design og flere spennende funksjoner.

Ekstra høy frekvens

Minnemodulene er av DDR3-typen, og kommer i sett for både to- og firekanals-oppsett. Settene har kapasiteter på henholdsvis 8 GB, 16 GB, 32 GB og opp til hele 64 GB.

Det roligste settet holder en frekvens på 1600 MHz, men går du for toppmodellen kan du få hele 2800 MHz rett ut av boksen, da med en CAS-forsinkelse på 11 nanosekunder.

Minnebrikkene som er tatt i bruk er spesielt utvalgt fra en større masseproduksjon. Det er bare de beste enkeltbrikkene som får bli med i Platina-serien, og de skal være spesielt overklokkingsvennlige.

Er du ikke den ivrigste overklokkeren selv, kan du høste goder av at modulene støtter Intels XMP 1.3-profiler, som gjør overklokkingen enklere – om hovedkortet ditt støtter dette.

Mye ekstra

På toppen av brikkene er det en liten lysende stripe, som ut av boksen gir fra seg et klart og hvitt lys. Er ikke hvitt din farge, skal du ha muligheten til å kjøpe egne lysstriper i andre farger.

Minnemodulene får også full støtte for Corsair Link, selskapets eget system for overvåkning av maskinvaren. Her kan du få full kontroll på temperatur og andre nyttige og mindre nyttige data.

Corsair Domminator Platium skal teoretisk være tilgjengelig fra og med i dag, også her til lands. Foreløpig har ingen norske nettbutikker vi kan se listet dem opp, men følger du med på denne siden, vil de dukke opp fortløpende.

Vi har forøvrig besøkt stedet der Corsair lager sine prototyper, blant annet minnemoduler. Bli med inn på hovedkontoret til Corsair her »

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen